Audi A6 3.0TDI 2015 Veturë
13
Audi A6 3.0TDI 2015 Veturë
€ 22.950,00
Në shitje
2015
Audi Q8 50 TDI  3X S-Line 2020 Veturë
10
Audi Q8 50 TDI 3X S-Line 2020 Veturë
Sipas marrëveshjes
Në shitje
2020
Mercedes Actros 44.48 2012 Kamion
3
Mercedes Actros 44.48 2012 Kamion
€ 350.000,00
Në shitje
2012
Mercedes S560 MAYBACH 2019 Veturë
10
Mercedes S560 MAYBACH 2019 Veturë
Sipas marrëveshjes
Në shitje
2019
Lamborghini Urus 4.0 V8 650 HP 2020 Veturë
10
Lamborghini Urus 4.0 V8 650 HP 2020 Veturë
Sipas marrëveshjes
Në shitje
2020

Pse të bëni shpallje tek ne?

Thjeshtë dhe e drejtpërdrejtë

Krijoni një llogari private apo biznesi, postoni shpalljet tuaja te te gjitha kategorive me vetem disa klikime. Shumë lehtë dhe  pa komplikime!

Fuqia e marketingut

Avantazhi juaj për të reklamuar artikujt tuaj në tugja.com është se ju lehtë mund të përfitoni falas nga prezenca jonë ne rrjetet sociale dhe mediatike!

Shpallje falas

Të gjithë ata të cilët regjistrohen, janë fitues të shpalljeve pa kufijë falas, me mundësi paraqitje të pa kufizuar për secilën shpallje nga data e publikimit.

Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch