Shpalljet

Filtrat

Shpallje Pastro të gjithçka

Vendos vendndodhjen time aktuale

Shpallje

Shpallje

Kategoria

Kategoria

Nënkategoria

Nënkategoria

Detajet e automjetit

Detajet e automjetit

Detajet e patundshmërisë

Detajet e patundshmërisë

Lloji i karburantit

Lloji i karburantit
Pastro të gjithçka
Më shumë filtra
Krahasoni
112 Shpallje
Ndaj sipas:
Më të rejat
Tenda dielli Arte & Vepra artizanale
9
Tenda dielli Arte & Vepra artizanale
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Arte & Vepra artizanale ,
Në shitje
Lokacioni: Priština
Sipas marrëveshjes
200 m2 Banesë
13
200 m2 Banesë
€ 1.000,00
Me qira , Banesë ,
Me qira
200 m2
Lokacioni: Pristina
€ 1.000,00
81 m2 Banesë
9
81 m2 Banesë
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Banesë ,
Në shitje
81 m2
Lokacioni: Kosovo Polje
Sipas marrëveshjes
Ford Fiesta Veturë
1
Ford Fiesta Veturë
€ 20,00
Me qira , Veturë ,
Me qira
Ford
Diesel
Lokacioni: Pristina
€ 20,00
VW Golf 6 2.0 Veturë
6
VW Golf 6 2.0 Veturë
€ 39,99
Me qira , Veturë ,
Me qira
VW
Diesel
Lokacioni: Pristina
€ 39,99
VW Polo Bluemotion Veturë
4
VW Polo Bluemotion Veturë
€ 29,99
Me qira , Veturë ,
Me qira
VW
Diesel
Lokacioni: Pristina
€ 29,99
VW Polo Veturë
3
VW Polo Veturë
€ 29,99
Me qira , Veturë ,
Me qira
VW
Diesel
Lokacioni: Pristina
€ 29,99
Peugeot 208 Veturë
5
Peugeot 208 Veturë
€ 29,99
Me qira , Veturë ,
Me qira
Peugeot
Diesel
Lokacioni: Pristina
€ 29,99
BMW 318 2.0d 2013 Veturë
6
BMW 318 2.0d 2013 Veturë
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
BMW
2013
190'000 km
Diesel
Lokacioni: M45P+8H Priština
Sipas marrëveshjes
VW Golf VII 1.6 2013 Veturë
6
VW Golf VII 1.6 2013 Veturë
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
VW Golf
2013
150'000 km
Diesel
Lokacioni: Ferid Curri, Prishtinë
Sipas marrëveshjes
Veturë
10
Veturë
Sipas marrëveshjes
Me qira , Veturë ,
Me qira
Lokacioni: M45P+F2 Priština
Sipas marrëveshjes
Vende pune: Elektronikë / Teknologji / Programim
1
Vende pune: Elektronikë / Teknologji / Programim
Sipas marrëveshjes
Shërbim , Elektronikë / Teknologji / Programim ,
Shërbim
Lokacioni: Muharrem Fejza, Prishtinë
Sipas marrëveshjes

 

 

Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch