Shpalljet

Filtrat

Shpallje Pastro të gjithçka

Vendos vendndodhjen time aktuale

Shpallje

Shpallje

Kategoria

Kategoria

Nënkategoria

Nënkategoria

Detajet e automjetit

Detajet e automjetit

Detajet e patundshmërisë

Detajet e patundshmërisë

Lloji i karburantit

Lloji i karburantit
Pastro të gjithçka
Më shumë filtra
Krahasoni
5 Shpallje
Ndaj sipas:
Më të rejat
Viça Bonsmara për shitje Objekt Afarist - Banim / Industri
6
Viça Bonsmara për shitje Objekt Afarist - Banim / Industri
€ 350,00
Në shitje , Objekt Afarist ,
Në shitje
Lokacioni: Rruga Abdi Toptani, Tiranë, Albania
€ 350,00
54 m2 Shitet banesa ne qender Banesë - Banim / Industri
11
54 m2 Shitet banesa ne qender Banesë - Banim / Industri
€ 120.000,00
Në shitje , Banesë ,
Në shitje
54 m2
Lokacioni: Nënë Tereza, Prishtinë
€ 120.000,00
90 m2 Shitet Banesa - Banim / Industri
15
90 m2 Shitet Banesa - Banim / Industri
€ 760,00
Në shitje ,
Në shitje
90 m2
Lokacioni: Matiqan, Prishtinë
€ 760,00
106 m2 Banesë - Banim / Industri
11
106 m2 Banesë - Banim / Industri
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Banesë ,
Në shitje
106 m2
Lokacioni: Pristina
Sipas marrëveshjes
28 m2 Garsonjere me qera Banesë - Banim / Industri
3
28 m2 Garsonjere me qera Banesë - Banim / Industri
€ 150,00
Me qira , Banesë ,
Me qira
28 m2
Lokacioni: Pristina
€ 150,00

 

 

Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch