Shpalljet

Filtrat

Shpallje Pastro të gjithçka

Vendos vendndodhjen time aktuale

Shpallje

Shpallje

Kategoria

Kategoria

Nënkategoria

Nënkategoria

Detajet e automjetit

Detajet e automjetit

Detajet e patundshmërisë

Detajet e patundshmërisë

Lloji i karburantit

Lloji i karburantit
Pastro të gjithçka
Më shumë filtra
Krahasoni
17 Shpallje
Ndaj sipas:
Më të rejat
Shes Shtepin 3 kat n Prishtin
1
Shes Shtepin 3 kat n Prishtin
€ 83.000,00
Në shitje , Shtëpi ,
Në shitje
240 m2
€ 83.000,00
Parcelë 6.33 ari në qendër të Prishtinës, Aktash
5
Parcelë 6.33 ari në qendër të Prishtinës, Aktash
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Troje ,
Në shitje
Lokacioni: Aktash, Prishtinë
Sipas marrëveshjes
Banesë 3 dhomëshe
3
Banesë 3 dhomëshe
€ 96.000,00
Në shitje , Banesa ,
Në shitje
131 m2
Lokacioni: Muharrem Fejza, Prishtinë
€ 96.000,00
Penthouse në lagjen Mati 1, mbrapa rrugës B
13
Penthouse në lagjen Mati 1, mbrapa rrugës B
€ 1.000,00
Me qira , Banesa ,
Me qira
200 m2
Lokacioni: Pristina
€ 1.000,00
Shitet Banesa 81 m2, Kati i 1 në Fushë Kosovë
9
Shitet Banesa 81 m2, Kati i 1 në Fushë Kosovë
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Banesa ,
Në shitje
81 m2
Lokacioni: Kosovo Polje
Sipas marrëveshjes
Penthouse 254 m² me 4.6 ari oborr
12
Penthouse 254 m² me 4.6 ari oborr
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Banesa ,
Në shitje
254 m2
Lokacioni: Kalabria, Prishtinë
Sipas marrëveshjes
Parcelë 59 ari mbrapa FORTESA HOME në Prishtinë
4
Parcelë 59 ari mbrapa FORTESA HOME në Prishtinë
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Troje ,
Në shitje
Lokacioni: Pristina District
Sipas marrëveshjes
Banesë 3 dhomëshe
12
Banesë 3 dhomëshe
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Banesa ,
Në shitje
116 m2
Lokacioni: Arberi, Pristina
Sipas marrëveshjes
Parcelë 6.52 ari në Prishtinë, zona Sofali
5
Parcelë 6.52 ari në Prishtinë, zona Sofali
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Troje ,
Në shitje
Lokacioni: Sofali, Prishtinë
Sipas marrëveshjes
Banesë 2 dhomëshe
8
Banesë 2 dhomëshe
€ 123.000,00
Në shitje , Banesa ,
Në shitje
110 m2
€ 123.000,00
Banesë 3 dhomëshe në Lagjen e Spitalit
6
Banesë 3 dhomëshe në Lagjen e Spitalit
€ 90.000,00
Në shitje , Banesa ,
Në shitje
101 m2
Lokacioni: Muharrem Fejza, Prishtinë
€ 90.000,00
Banesë 3 dhomëshe
8
Banesë 3 dhomëshe
€ 400,00
Me qira , Banesa ,
Me qira
100 m2
Lokacioni: Muharrem Fejza, Prishtinë
€ 400,00

 

 

Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch