Shpalljet

Filtrat

Shpallje Pastro të gjithçka

Vendos vendndodhjen time aktuale

Shpallje

Shpallje

Kategoria

Kategoria

Nënkategoria

Nënkategoria

Detajet e automjetit

Detajet e automjetit

Detajet e patundshmërisë

Detajet e patundshmërisë

Lloji i karburantit

Lloji i karburantit
Pastro të gjithçka
Më shumë filtra
Krahasoni
5 Shpallje
Ndaj sipas:
Më të rejat
OUTWORK - Video / Image film / Explanatory video
1
OUTWORK - Video / Image film / Explanatory video
Sipas marrëveshjes
Shërbim , Shërbime Profesionale ,
Shërbim
Sipas marrëveshjes
OUTWORK - Online Marketing / APP Application / SEO Marketing
1
OUTWORK - Online Marketing / APP Application / SEO Marketing
Sipas marrëveshjes
Shërbim , Shërbime Profesionale ,
Shërbim
Sipas marrëveshjes
OUTWORK - Outsourcing / Graphic & Design / Backoffice
1
OUTWORK - Outsourcing / Graphic & Design / Backoffice
Sipas marrëveshjes
Shërbim , Shërbime Profesionale ,
Shërbim
Sipas marrëveshjes
IMATRIX CRM, ERP & HRM Software
1
IMATRIX CRM, ERP & HRM Software
€ 390,00
Me qira , Softuer ,
Me qira
Lokacioni: Rruga B, Prishtinë
€ 390,00
Detektiv Privat
1
Detektiv Privat
Sipas marrëveshjes
Shërbim , Fotografi ,
Shërbim
Lokacioni: Stacion - Center for Contemporary Art Prishtina, Zija Prishtina, Prishtinë
Sipas marrëveshjes

 

 

Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch