Shpalljet

Filtrat

Shpallje Pastro të gjithçka

Vendos vendndodhjen time aktuale

Shpallje

Shpallje

Kategoria

Kategoria

Nënkategoria

Nënkategoria

Detajet e automjetit

Detajet e automjetit

Detajet e patundshmërisë

Detajet e patundshmërisë

Lloji i karburantit

Lloji i karburantit
Pastro të gjithçka
Më shumë filtra
Krahasoni
98 Shpallje
Ndaj sipas:
Më të rejat
BUY SUPER HIGH QUALITY COUNTERFEIT MONEY ,CLONE CREDIT CARDS ONLINE GBP, DOLLAR, EUROS Veturë 2019 - Automjet
1
BUY SUPER HIGH QUALITY COUNTERFEIT MONEY ,CLONE CREDIT CARDS ONLINE GBP, DOLLAR, EUROS Veturë 2019 - Automjet
€ 100,00
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
2019
Diesel
Lokacioni: Dallas, TX, USA
€ 100,00
Volkswagen Passat 3BG 1.9 Automatik Veturë 2003 - Automjet
12
Volkswagen Passat 3BG 1.9 Automatik Veturë 2003 - Automjet
€ 3.800,00
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Volkswagen Passat
2003
374'000 km
Diesel
Lokacioni: Pristina
€ 3.800,00
Citroen C4 Shitet Citroen C4 1.6 e-HDI - Exclusive Veturë 2012 - Automjet
9
Citroen C4 Shitet Citroen C4 1.6 e-HDI - Exclusive Veturë 2012 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Citroen
2012
Diesel
Lokacioni: Pristina
Sipas marrëveshjes
Opel Corsa 1.3 ECOFLEX Veturë - Automjet
5
Opel Corsa 1.3 ECOFLEX Veturë - Automjet
€ 5.700,00
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Opel
153'000 km
Diesel
Lokacioni: Metush Krasniqi, Gjilan
€ 5.700,00
Peugeot 207 1.4 HDI Veturë 2010 - Automjet
6
Peugeot 207 1.4 HDI Veturë 2010 - Automjet
€ 5.400,00
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Peugeot
2010
Diesel
Lokacioni: Metush Krasniqi, Gjilan
€ 5.400,00
VW GOLF  VI 2.0 TDI Veturë 2010 - Automjet
9
VW GOLF VI 2.0 TDI Veturë 2010 - Automjet
€ 6.999,00
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
VW
2010
240'000 km
Diesel
Lokacioni: Metush Krasniqi, Gjilan
€ 6.999,00
VW Combo 1.7 DI Veturë 2004 - Automjet
9
VW Combo 1.7 DI Veturë 2004 - Automjet
€ 2.650,00
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
VW
2004
Diesel
Lokacioni: Metush Krasniqi, Gjilan
€ 2.650,00
Seat Ibiza 1.4 TDI Veturë 2011 - Automjet
8
Seat Ibiza 1.4 TDI Veturë 2011 - Automjet
€ 5.800,00
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Seat
2011
199'000 km
Diesel
Lokacioni: Metush Krasniqi, Gjilan
€ 5.800,00
VW Polo 1.2 TDI Veturë 2012 - Automjet
7
VW Polo 1.2 TDI Veturë 2012 - Automjet
€ 6.800,00
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
VW
2012
157'000 km
Diesel
Lokacioni: Metush Krasniqi, Gjilan
€ 6.800,00
VW CADDY 2.0 SDI Veturë 2007 - Automjet
6
VW CADDY 2.0 SDI Veturë 2007 - Automjet
€ 3.550,00
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
VW
2007
290'000 km
Diesel
Lokacioni: Metush Krasniqi, Gjilan
€ 3.550,00
Audi Q5 3.0 TDI Quattro Veturë 2013 - Automjet
8
Audi Q5 3.0 TDI Quattro Veturë 2013 - Automjet
€ 20.900,00
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Audi
2013
199'047 km
Diesel
Lokacioni: Dëshmorët e Kombit, Gjilan
€ 20.900,00
Jeep Grand Cherokee Overland Panorama Veturë 2012 - Automjet
8
Jeep Grand Cherokee Overland Panorama Veturë 2012 - Automjet
€ 17.900,00
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Jeep
2012
242'778 km
Diesel
Lokacioni: Dëshmorët e Kombit, Gjilan
€ 17.900,00

 

 

Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch