Shpalljet

Filtrat

Shpallje Pastro të gjithçka

Vendos vendndodhjen time aktuale

Shpallje

Shpallje

Kategoria

Kategoria

Nënkategoria

Nënkategoria

Detajet e automjetit

Detajet e automjetit

Detajet e patundshmërisë

Detajet e patundshmërisë

Lloji i karburantit

Lloji i karburantit
Pastro të gjithçka
Më shumë filtra
Krahasoni
4 Shpallje
Ndaj sipas:
Më të rejat
20 m2 Shitet dyqan ne Elbasan Objekt Afarist - Banim / Industri
4
20 m2 Shitet dyqan ne Elbasan Objekt Afarist - Banim / Industri
€ 25.000,00
Në shitje , Objekt Afarist ,
Në shitje
20 m2
Lokacioni: Elbasan, Albania
€ 25.000,00
54 m2 Shitet banesa ne qender Banesë - Banim / Industri
11
54 m2 Shitet banesa ne qender Banesë - Banim / Industri
€ 120.000,00
Në shitje , Banesë ,
Në shitje
54 m2
Lokacioni: Nënë Tereza, Prishtinë
€ 120.000,00
90 m2 Shitet Banesa - Banim / Industri
15
90 m2 Shitet Banesa - Banim / Industri
€ 760,00
Në shitje ,
Në shitje
90 m2
Lokacioni: Matiqan, Prishtinë
€ 760,00
106 m2 Banesë - Banim / Industri
11
106 m2 Banesë - Banim / Industri
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Banesë ,
Në shitje
106 m2
Lokacioni: Pristina
Sipas marrëveshjes

 

 

Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch