Shpalljet

Filtrat

Shpallje Pastro të gjithçka

Vendos vendndodhjen time aktuale

Shpallje

Shpallje

Kategoria

Kategoria

Nënkategoria

Nënkategoria

Detajet e automjetit

Detajet e automjetit

Detajet e patundshmërisë

Detajet e patundshmërisë

Lloji i karburantit

Lloji i karburantit
Pastro të gjithçka
Më shumë filtra
Krahasoni
4 Shpallje
Ndaj sipas:
Më të rejat
Geforce  GeForce RTX 3090,3080, 3070,3060 TI Models Graphics Card IN STOCK HDD Disk - Elektronikë
3
Geforce GeForce RTX 3090,3080, 3070,3060 TI Models Graphics Card IN STOCK HDD Disk - Elektronikë
€ 699,00
Në shitje , HDD Disk ,
Në shitje
Geforce
Lokacioni: Fier, Albania
€ 699,00
Asus Asic Miner HDD Disk - Elektronikë
2
Asus Asic Miner HDD Disk - Elektronikë
€ 995,00
Në shitje , HDD Disk ,
Në shitje
Asus
Lokacioni: China
€ 995,00
Bitmain New Bitmain S19 Pro 110TH 3250W Btc Miner / Bobcat 300 HNT EU/US Spec  HDD Disk - Elektronikë
3
Bitmain New Bitmain S19 Pro 110TH 3250W Btc Miner / Bobcat 300 HNT EU/US Spec HDD Disk - Elektronikë
€ 6.999,00
Në shitje , HDD Disk ,
Në shitje
Bitmain
Lokacioni: Pristina
€ 6.999,00
 Bitmain T19 AntMiner Bitmain T19 84 TH/s Bitcoin Miner NEW HDD Disk - Elektronikë
3
Bitmain T19 AntMiner Bitmain T19 84 TH/s Bitcoin Miner NEW HDD Disk - Elektronikë
€ 8.999,00
Në shitje , HDD Disk ,
Në shitje
Bitmain T19
Lokacioni: Łódź, Poland
€ 8.999,00

 

 

Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch