Shpalljet

Filtrat

Shpallje Pastro të gjithçka

Vendos vendndodhjen time aktuale

Shpallje

Shpallje

Kategoria

Kategoria

Nënkategoria

Nënkategoria

Detajet e automjetit

Detajet e automjetit

Detajet e patundshmërisë

Detajet e patundshmërisë

Lloji i karburantit

Lloji i karburantit
Pastro të gjithçka
Më shumë filtra
Krahasoni
5 Shpallje
Ndaj sipas:
Më të rejat
Audi A5 TDI QUATTRO S-LINE 272PS Veturë 2017 - Automjet
12
Audi A5 TDI QUATTRO S-LINE 272PS Veturë 2017 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Audi
2017
165'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
Audi A6 3.0 TDI Veturë 2016 - Automjet
15
Audi A6 3.0 TDI Veturë 2016 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Audi
2016
18'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
BMW 840D GRAN COUPE M-SPORT XDRIVE Veturë 2019 - Automjet
20
BMW 840D GRAN COUPE M-SPORT XDRIVE Veturë 2019 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
BMW
2019
20'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
Seat Ateca 2.0 TDI 4DRIVE Veturë 2016 - Automjet
13
Seat Ateca 2.0 TDI 4DRIVE Veturë 2016 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Seat
2016
106'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
VW Golf VII 1.6 TDI FACELIFT SOUND Veturë 2017 - Automjet
10
VW Golf VII 1.6 TDI FACELIFT SOUND Veturë 2017 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
VW
2017
108'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes

 

 

Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch