Shpalljet

Filtrat

Shpallje Pastro të gjithçka

Vendos vendndodhjen time aktuale

Shpallje

Shpallje

Kategoria

Kategoria

Nënkategoria

Nënkategoria

Detajet e automjetit

Detajet e automjetit

Detajet e patundshmërisë

Detajet e patundshmërisë

Lloji i karburantit

Lloji i karburantit
Pastro të gjithçka
Më shumë filtra
Krahasoni
28 Shpallje
Ndaj sipas:
Më të rejat
Porsche  Cayenne S 4.2 Diesel Veturë 2013 - Automjet
11
Porsche Cayenne S 4.2 Diesel Veturë 2013 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Porsche
2013
188'312 km
Diesel
Lokacioni: Dëshmorët e Kombit, Gjilan
Sipas marrëveshjes
VW Golf VII 1.6TDI DSG BLUEMOTION Veturë 2013 - Automjet
11
VW Golf VII 1.6TDI DSG BLUEMOTION Veturë 2013 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
VW
2013
122'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
BMW X1 SDrive 18D Veturë 2016 - Automjet
11
BMW X1 SDrive 18D Veturë 2016 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
BMW
2016
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
Audi A6 Veturë 2015 - Automjet
8
Audi A6 Veturë 2015 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Audi
2015
171'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
VW Golf VII 1.6 TDI DSG BLUEMOTION Veturë 2013 - Automjet
9
VW Golf VII 1.6 TDI DSG BLUEMOTION Veturë 2013 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
VW
2013
100'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
Porsche Cayman 2.7B Veturë 2014 - Automjet
10
Porsche Cayman 2.7B Veturë 2014 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Porsche
2014
110'000 km
Benzinë
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
VW Touareg 3.0 TDI Veturë 2009 - Automjet
7
VW Touareg 3.0 TDI Veturë 2009 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
VW
2009
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
Audi A4 2.0 TDI Veturë 2016 - Automjet
9
Audi A4 2.0 TDI Veturë 2016 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Audi
2016
110'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
Audi A5 TDI QUATTRO S-LINE 272PS Veturë 2017 - Automjet
12
Audi A5 TDI QUATTRO S-LINE 272PS Veturë 2017 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Audi
2017
165'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
Audi A6 3.0 TDI Veturë 2016 - Automjet
15
Audi A6 3.0 TDI Veturë 2016 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Audi
2016
18'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
BMW 840D GRAN COUPE M-SPORT XDRIVE Veturë 2019 - Automjet
20
BMW 840D GRAN COUPE M-SPORT XDRIVE Veturë 2019 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
BMW
2019
20'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
BMW 530D M-SPORT Veturë 2017 - Automjet
10
BMW 530D M-SPORT Veturë 2017 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
BMW
2017
197'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes

 

 

Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch