Shpalljet

Filtrat

Shpallje Pastro të gjithçka

Vendos vendndodhjen time aktuale

Shpallje

Shpallje

Kategoria

Kategoria

Nënkategoria

Nënkategoria

Detajet e automjetit

Detajet e automjetit

Detajet e patundshmërisë

Detajet e patundshmërisë

Lloji i karburantit

Lloji i karburantit
Pastro të gjithçka
Më shumë filtra
Krahasoni
40 Shpallje
Ndaj sipas:
Më të rejat
Citroen C4 Shitet Citroen C4 1.6 e-HDI - Exclusive Veturë 2012 - Automjet
9
Citroen C4 Shitet Citroen C4 1.6 e-HDI - Exclusive Veturë 2012 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Citroen
2012
Diesel
Lokacioni: Pristina
Sipas marrëveshjes
Porsche  Cayenne S 4.2 Diesel Veturë 2013 - Automjet
11
Porsche Cayenne S 4.2 Diesel Veturë 2013 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Porsche
2013
188'312 km
Diesel
Lokacioni: Dëshmorët e Kombit, Gjilan
Sipas marrëveshjes
BMW X1 xDrive20d 2016 - Automjet
11
BMW X1 xDrive20d 2016 - Automjet
€ 21.900,00
Në shitje ,
Në shitje
BMW
2016
173'281 km
Diesel
Lokacioni: Dëshmorët e Kombit, Gjilan
€ 21.900,00
Porsche Cayenne 3.0B Veturë 2018 - Automjet
10
Porsche Cayenne 3.0B Veturë 2018 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Porsche
2018
63'000 km
Benzinë
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
BMW 216D GRAN TOURER Veturë 1900 - Automjet
11
BMW 216D GRAN TOURER Veturë 1900 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
BMW
1900
170'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
BMW X1 SDrive 18D Veturë 2016 - Automjet
11
BMW X1 SDrive 18D Veturë 2016 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
BMW
2016
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
Audi A6 Veturë 2015 - Automjet
8
Audi A6 Veturë 2015 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Audi
2015
171'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
VW Golf VII 1.6 TDI DSG BLUEMOTION Veturë 2013 - Automjet
9
VW Golf VII 1.6 TDI DSG BLUEMOTION Veturë 2013 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
VW
2013
100'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
Porsche Cayman 2.7B Veturë 2014 - Automjet
10
Porsche Cayman 2.7B Veturë 2014 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Porsche
2014
110'000 km
Benzinë
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
Mercedes S350d LANG 4MATIC AMG LINE Veturë 2014 - Automjet
11
Mercedes S350d LANG 4MATIC AMG LINE Veturë 2014 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Mercedes
2014
Benzinë
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
BMW 520D Veturë 2016 - Automjet
12
BMW 520D Veturë 2016 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
BMW
2016
75'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
Audi A4 2.0 TDI Veturë 2016 - Automjet
9
Audi A4 2.0 TDI Veturë 2016 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Audi
2016
110'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes

 

 

Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch