Shpalljet

Filtrat

Shpallje Pastro të gjithçka

Vendos vendndodhjen time aktuale

Shpallje

Shpallje

Kategoria

Kategoria

Nënkategoria

Nënkategoria

Detajet e automjetit

Detajet e automjetit

Detajet e patundshmërisë

Detajet e patundshmërisë

Lloji i karburantit

Lloji i karburantit
Pastro të gjithçka
Më shumë filtra
Krahasoni
5 Shpallje
Ndaj sipas:
Më të rejat
Volkswagen Passat 3BG 1.9 Automatik Veturë 2003 - Automjet
12
Volkswagen Passat 3BG 1.9 Automatik Veturë 2003 - Automjet
€ 3.800,00
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Volkswagen Passat
2003
374'000 km
Diesel
Lokacioni: Pristina
€ 3.800,00
Mercdes-Benz C 250d BlueTEC 9G Tronic Veturë 2017 - Automjet
12
Mercdes-Benz C 250d BlueTEC 9G Tronic Veturë 2017 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Mercdes-Benz
2017
181'000 km
Diesel
Lokacioni: Priština
Sipas marrëveshjes
Audi A8 Veturë 2015 - Automjet
12
Audi A8 Veturë 2015 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Audi
2015
161'000 km
Diesel
Lokacioni: Priština
Sipas marrëveshjes
Volkswagen Golf VII Veturë 2015 - Automjet
6
Volkswagen Golf VII Veturë 2015 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Me qira , Veturë ,
Me qira
Volkswagen Golf
2015
150'000 km
Diesel
Lokacioni: Vučitrn
Sipas marrëveshjes
Opel Insignia 2.0 CDTI Veturë 2011 - Automjet
4
Opel Insignia 2.0 CDTI Veturë 2011 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Opel Insignia
2011
214'000 km
Diesel
Lokacioni: Priština
Sipas marrëveshjes

 

 

Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch