Shpalljet

Filtrat

Shpallje Pastro të gjithçka

Vendos vendndodhjen time aktuale

Shpallje

Shpallje

Kategoria

Kategoria

Nënkategoria

Nënkategoria

Detajet e automjetit

Detajet e automjetit

Detajet e patundshmërisë

Detajet e patundshmërisë

Lloji i karburantit

Lloji i karburantit
Pastro të gjithçka
Më shumë filtra
Krahasoni
17 Shpallje
Ndaj sipas:
Më të rejat
BMW 520D Veturë 2016 - Automjet
12
BMW 520D Veturë 2016 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
BMW
2016
75'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
BMW 840D GRAN COUPE M-SPORT XDRIVE Veturë 2019 - Automjet
20
BMW 840D GRAN COUPE M-SPORT XDRIVE Veturë 2019 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
BMW
2019
20'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
Seat Ateca 2.0 TDI 4DRIVE Veturë 2016 - Automjet
13
Seat Ateca 2.0 TDI 4DRIVE Veturë 2016 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Seat
2016
106'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
BMW X5 M50D XDRIVE M-SPORT 400HP Veturë 2020 - Automjet
10
BMW X5 M50D XDRIVE M-SPORT 400HP Veturë 2020 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
BMW
2020
0 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
Porsche Cayenne COUPE SPORT DESIGN Veturë 2019 - Automjet
11
Porsche Cayenne COUPE SPORT DESIGN Veturë 2019 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Porsche
2019
88'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
Mercedes E 220D AMG LINE Veturë 2017 - Automjet
10
Mercedes E 220D AMG LINE Veturë 2017 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Mercedes
2017
123'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
VW Tiguan 2.0 TDI R-LINE 4MOTION 190HP Veturë 2017 - Automjet
11
VW Tiguan 2.0 TDI R-LINE 4MOTION 190HP Veturë 2017 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
VW
2017
91'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
BMW 840D XDRIVE M-SPORT 320HP Veturë 2018 - Automjet
19
BMW 840D XDRIVE M-SPORT 320HP Veturë 2018 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
BMW
2018
32'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
Mercedes C 400D Veturë 2021 - Automjet
12
Mercedes C 400D Veturë 2021 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Mercedes
2021
0 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
BMW X6 30D M-SPORT XDRIVE Veturë 2015 - Automjet
10
BMW X6 30D M-SPORT XDRIVE Veturë 2015 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
BMW
2015
166'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
BMW 730LD XDRIVE M-SPORT INDIVIDUAL PRESIDENCIAL Veturë 2020 - Automjet
15
BMW 730LD XDRIVE M-SPORT INDIVIDUAL PRESIDENCIAL Veturë 2020 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
BMW
2020
5'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
Audi A4 2.0 TDI QUATTRO 190HP Veturë 2017 - Automjet
10
Audi A4 2.0 TDI QUATTRO 190HP Veturë 2017 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Audi
2017
143'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes

 

 

Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch