Shpalljet

Filtrat

Shpallje Pastro të gjithçka

Vendos vendndodhjen time aktuale

Shpallje

Shpallje

Kategoria

Kategoria

Nënkategoria

Nënkategoria

Detajet e automjetit

Detajet e automjetit

Detajet e patundshmërisë

Detajet e patundshmërisë

Lloji i karburantit

Lloji i karburantit
Pastro të gjithçka
Më shumë filtra
Krahasoni
7 Shpallje
Ndaj sipas:
Më të rejat
Citroen C4 Shitet Citroen C4 1.6 e-HDI - Exclusive Veturë 2012 - Automjet
9
Citroen C4 Shitet Citroen C4 1.6 e-HDI - Exclusive Veturë 2012 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Citroen
2012
Diesel
Lokacioni: Pristina
Sipas marrëveshjes
Mercedes S 400D Veturë 2021 - Automjet
10
Mercedes S 400D Veturë 2021 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Mercedes
2021
0 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
Mercedes S560 MAYBACH Veturë 2019 - Automjet
10
Mercedes S560 MAYBACH Veturë 2019 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Mercedes
2019
9'000 km
Benzinë
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
Porsche 911 Carrera S (992) Veturë 2020 - Automjet
10
Porsche 911 Carrera S (992) Veturë 2020 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Porsche
2020
0 km
Benzinë
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
VW T-Roc 2.0 TDI  Veturë 2018 - Automjet
10
VW T-Roc 2.0 TDI Veturë 2018 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
VW
2018
128'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
Porsche Panamera 4S Veturë 2017 - Automjet
9
Porsche Panamera 4S Veturë 2017 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Porsche
2017
98'000 km
Diesel
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes
Lamborghini Urus Urus 4.0 V8 650 HP Veturë 2020 - Automjet
10
Lamborghini Urus Urus 4.0 V8 650 HP Veturë 2020 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Në shitje , Veturë ,
Në shitje
Lamborghini
2020
1'000 km
Benzinë
Lokacioni: M2, Çagllavicë
Sipas marrëveshjes

 

 

Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch