20 m2 Shitet dyqan ne Elbasan Objekt Afarist - Banim / Industri
20 m2 Shitet dyqan ne Elbasan Objekt Afarist - Banim / Industri
€ 25.000,00
Kategoria:
- Banim / Industri
Nënkategoria:
Objekt Afarist
Adresa ose vendi:
Elbasan, Albania
Kati:
1
Madhësia:
20 m2
Mobilimi:
E pa mobiluar

Okazion!
Shitet ambjent biznesi ne Elbasan. Me tapi dhe hipoteke.
Adresa:Lagja partizani,Rruga Ismail Zyba
Ambjenti i  brendshem 20 m² pa  perfshir veranden.
Çmimi 25 000 €
Tel: +355693857155

20 m2 Shitet dyqan ne Elbasan Objekt Afarist - Banim / Industri

€ 25.000,00
Numri kontaktues:
+355693857155
Adresa ose vendi:
Elbasan, Albania
Kategoria:
- Banim / Industri
Nënkategoria:
Objekt Afarist
Kati:
1
Madhësia:
20 m2
Mobilimi:
E pa mobiluar
Offer ID #23876
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch