2022 Specialized Turbo Levo Expert Biçikletë 2022 - Automjet
2022 Specialized Turbo Levo Expert Biçikletë 2022 - Automjet
€ 7.500,00
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Biçikletë
Adresa ose vendi:
Calgary, AB, Canada
Viti i prodhimit:
2022
Lloji i karburantit:
Elektro

20/22 ROAD AND MOUNTAIN BIKES NOW IN STOCK FOR SALE !

 

All models of Specialized, YT Decoy, Trek, Cannondale, Norco, Gary Fisher, Klein, GT, Scott, Cervélo, Pinarello, Colnalgo, Look, Time, Yeti, Felt, Focus, Giant, Santa Cruz, Rocky Mountain, Kona, Whyte, Ellsworth, Jamis, Litespeed, De Rosa, Fuji, Bianchi and Marin Bikes Are Also Available In Stock.

 

Save Big, Buy Direct.

 

Brand New Original Bicycles. Full Factory Warranty.

 

Contact Person: Greg Milton

 

E-mail: bikeway.stock@gmail.com

 

2022 Specialized Turbo Levo Expert Biçikletë 2022 - Automjet

€ 7.500,00
Greg Milton
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Calgary, AB, Canada
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Biçikletë
Viti i prodhimit:
2022
Lloji i karburantit:
Elektro
Offer ID #24002
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch