28 m2 Garsonjere me qera Banesë - Banim / Industri
28 m2 Garsonjere me qera Banesë - Banim / Industri
€ 150,00
Kategoria:
- Banim / Industri
Nënkategoria:
Banesë
Adresa ose vendi:
Pristina
Viti i ndërtimit:
1970
Kati:
13
Madhësia:
28 m2
Mobilimi:
E mobiluar
Dhoma gjumi:
1
Banjo:
1
Shkolla fillore:
200 m
Shkolla e mesme:
1000 m
Transporti publik:
100 m

Leshohet garsonjera me qera te Qafa, hyrja A/1, nr.56. Çmimi 150 euro.

1 ballkon
Ashensor
Hapësirë për fëmijë
Internet

28 m2 Garsonjere me qera Banesë - Banim / Industri

€ 150,00
Numri kontaktues:
044291767
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Banim / Industri
Nënkategoria:
Banesë
Viti i ndërtimit:
1970
Kati:
13
Madhësia:
28 m2
Mobilimi:
E mobiluar
Dhoma gjumi:
1
Banjo:
1
Shkolla fillore:
200 m
Shkolla e mesme:
1000 m
Transporti publik:
100 m
Offer ID #19862
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch