50W LED Ring Light Aksesorë - Elektronikë
50W LED Ring Light Aksesorë - Elektronikë
€ 105,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Adresa ose vendi:
Pristina
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20806
Offer ID #20806

CY-R50L 50W LED Video Light
Size: 45cm
Color temp.: 3200K-5500K

Smartphone Holder Cold Shoe Base

Low consumption, high brightness and 3200K-5500K adjustable color temperature, this LED ring light will give you excellent shooting experience.

You can use it as a fill-in light for pictorial shooting, network broadcast, wedding shooting, still lift shooting, etc.

50W LED Ring Light Aksesorë - Elektronikë

€ 105,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20806
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch