80x80cm Light Tent Aksesorë - Elektronikë
80x80cm Light Tent Aksesorë - Elektronikë
€ 75,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Adresa ose vendi:
Pristina
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20831
Offer ID #20831

Specification:

  • Each tent comes with a black, white, dark blue, and red background, as well as a carrying case.
  • Backgrounds fasten to the tent with Velcro
  • Made from translucent light diffusing white nylon fabric
  • Detachable front door cover with slit for camera lens
  • Easy to fold and store in its carry case
  • Size: 80cm

80x80cm Light Tent Aksesorë - Elektronikë

€ 75,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20831
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch