Acer LCD Nitro VG240YPbiip 24 Ekran - Elektronikë
Acer LCD Nitro VG240YPbiip 24 Ekran - Elektronikë
€ 245,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Ekran
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Acer
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20563
Offer ID #20563

Acer LCD Nitro VG240YPbiip 24 “IPS LED / 1920×1080 / 100M: 1 / 1ms / 250nits / 2xHDMI 2.0, DP 1.2 / Black / 144HZ

Acer LCD Nitro VG240YPbiip 24 Ekran - Elektronikë

€ 245,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Ekran
Marka:
Acer
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20563
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch