Acer NITRO 5 AN515-54-728C Laptop - Elektronikë
Acer NITRO 5 AN515-54-728C Laptop - Elektronikë
€ 1.275,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Acer
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20571
Offer ID #20571

Intel® Core™ i7-9750H 2.6GHz
16GB Ram Memory DDR4
256GB SSD
15.6″ FHD (1920×1080) 144Hz Display
NVIDIA® RTX 2060 6144MB , Backlit Keyboard

Acer NITRO 5 AN515-54-728C Laptop - Elektronikë

€ 1.275,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Marka:
Acer
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20571
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch