Acer NITRO 5 AN515-55-53AG GAMING Laptop - Elektronikë
Acer NITRO 5 AN515-55-53AG GAMING Laptop - Elektronikë
€ 755,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Acer
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20575
Offer ID #20575

Intel® Core™ i5-10300H Processor
8GB DDR4 ram memory
256GB Solid State Drive
15.6″ FULL HD (1920×1080) IPS Display
nVidia GeForce GTX 1650 4GB Gaming Graphics
Windows 10 OEM,

Acer NITRO 5 AN515-55-53AG GAMING Laptop - Elektronikë

€ 755,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Marka:
Acer
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20575
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch