Acer Projektor X1123HP DLP Projektor - Elektronikë
Acer Projektor X1123HP DLP Projektor - Elektronikë
€ 339,99
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Projektor
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Acer
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20581
Offer ID #20581

Brightness 4000 ANSI

SVGA Resolution (800X600)

LAMP LIFE 5000 HOURS

CONTRAST 20,000:1

VGA PORT, HDMI, built in speakers

Acer Projektor X1123HP DLP Projektor - Elektronikë

€ 339,99
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Projektor
Marka:
Acer
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20581
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch