ADATA 120GB Sata 6GB/S 2.5″ SSD Disk - Elektronikë
ADATA 120GB Sata 6GB/S 2.5″ SSD Disk - Elektronikë
€ 299,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
SSD Disk
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
ADATA
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20122
Offer ID #20122
  • Super-fast transfer speeds – up to 520MB/sec (read) and 450MB/sec (write)
  • Thickness of 7mm – ideal for the latest notebook computers
  • SATA 6Gb/s high-speed interface
  • Based on premier 3D NAND Flash
  • Features ECC Technology and intelligent SLC caching
  • 120GB storage capacity

ADATA 120GB Sata 6GB/S 2.5″ SSD Disk - Elektronikë

€ 299,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
SSD Disk
Marka:
ADATA
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20122
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch