ADATA 64Gb USB 3.2 AUV150-RBK USB - Elektronikë
ADATA 64Gb USB 3.2 AUV150-RBK USB - Elektronikë
€ 9,90
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
USB
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
ADATA
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20144
Offer ID #20144

Brand: ADATA
Model: AUV150-64G-RBK
Capacity: 64 GB
USB Type: USB 3.2

ADATA 64Gb USB 3.2 AUV150-RBK USB - Elektronikë

€ 9,90
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
USB
Marka:
ADATA
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20144
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch