Alienware M15 R5 15.6" 360Hz/16GB/1TB/Ryzen R9/NVIDIA GeForce RTX 3070 Laptop - Elektronikë
Alienware M15 R5 15.6" 360Hz/16GB/1TB/Ryzen R9/NVIDIA GeForce RTX 3070 Laptop - Elektronikë
€ 10.001,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Mitrovica

Alienware M15 R5 15.6" 360Hz/16GB/1TB/Ryzen R9/NVIDIA GeForce RTX 3070

 

PROCESSOR: AMD® Ryzen™ 7 5800H (20 MB total cache, 8 cores, 16 threads, up to 4.40 GHz Max Boost Clock)

Operating System: Windows 11 Home, English

Graphics Card: NVIDIA® GeForce RTX™ 3070, 8 GB GDDR6

Display: 15.6", QHD 2560X1440, 240Hz, Non-Touch, 2ms, ComfortView Plus

Memory: 16 GB, 2 x 8 GB, DDR4, 3200 MHz

Storage: 1TB, M.2, PCIe, SSD

 

WARRANTY INFORMATION:

 

This system comes with a…

Alienware M15 R5 15.6" 360Hz/16GB/1TB/Ryzen R9/NVIDIA GeForce RTX 3070 Laptop - Elektronikë

€ 10.001,00
Sussane
Sussane
Shitës privat
Numri kontaktues:
053332684
Adresa ose vendi:
Mitrovica
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Offer ID #24137
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch