Antminer Bitmain S19 Pro Antminer S19 Pro Kompjuterë - Elektronikë
Antminer Bitmain S19 Pro Antminer S19 Pro Kompjuterë - Elektronikë
€ 5.200,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Prince George, BC, Canada
Marka:
Antminer Bitmain S19 Pro
Ngjyra:
Silver
Offer ID #24059
Offer ID #24059

100% Sealed In Original Box With Full And Complete Accessories In The Box And Come With International Manufacturer Warranty.

 

Order Inquires Contact Us 24Hrs Whatsapp +1 (559)460-7222 

 

Bobcat Miner 300 Helium Hotspot EU/US

 

Goldshell KD5 (KDA) Miner 2250W 18TH/s

Goldshell CK5 (KDA) Miner 2400W 12TH/s

Goldshell KD2 (KDA) Miner 830W 6TH/s

Goldshell KD-BOX (KDA Miner 205W 1.6TH/s

 

Innosilicon  A11 Pro ETH Miner – 2000MH/s

Innosilicon  A10+ Pro ETH Miner – 750MH/s

Innosilicon  A10 Pro…

Antminer Bitmain S19 Pro Antminer S19 Pro Kompjuterë - Elektronikë

Në shitje Kompjuterë
Antminer Bitmain S19 Pro
€ 5.200,00
Kompani biznesi
Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Prishtinë
Numri kontaktues:
+15594607222
Adresa ose vendi:
Prince George, BC, Canada
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
Antminer Bitmain S19 Pro
Ngjyra:
Silver
Offer ID #24059
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch