Antminer Bitmain S19 Pro GENERAL ELECTRONICS TECHNOLOGY - Dealer in all kind of Antminer Bitmain, Graphics Card Kompjuterë - Elektronikë
Antminer Bitmain S19 Pro GENERAL ELECTRONICS TECHNOLOGY - Dealer in all kind of Antminer Bitmain, Graphics Card Kompjuterë - Elektronikë
€ 870,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Unnamed Road, Maxhera
Marka:
Antminer Bitmain S19 Pro
Ngjyra:
White

REQUIRED FOR YOUR ORDER AS QUICK AS POSSIBLE .... 

 

Urgent Response Whatsapp : +8487-854-7300

 

Antminer Bitmain S19J Pro, SHA-256 with Hashrate, 100.00TH/s

Antminer Bitmain S19J, SHA-256 with Hashrate, 90.00TH/s

 

Antminer Bitmain S19 Pro, SHA-256 with Hashrate, 110.00TH/s

Antminer Bitmain S19, SHA-256, with Hashrate, 95,00TH/s

 

Antminer Bitmain S17 Pro,SHA-256, with Hashrate, 62.00TH/s

Antminer Bitmain S17+,SHA-256, with Hashrate, 73.00TH/s

 

Antminer Bitmain T17, SHA-256, with Hashrate, 40TH/s

 

GeForce RTX 3080 / 3070/3090 GTX 2080 Ti,…

Antminer Bitmain S19 Pro GENERAL ELECTRONICS TECHNOLOGY - Dealer in all kind of Antminer Bitmain, Graphics Card Kompjuterë - Elektronikë

Në shitje Kompjuterë
Antminer Bitmain S19 Pro
€ 870,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Unnamed Road, Maxhera
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
Antminer Bitmain S19 Pro
Ngjyra:
White
Offer ID #23109
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch