Antminer Bitmain S19 Pro In Stock New Antminer S19 Pro Hashrate 110Th/s,Antminer S19 Hashrate 95Th/s,S9 Kompjuterë - Elektronikë
Antminer Bitmain S19 Pro In Stock New Antminer S19 Pro Hashrate 110Th/s,Antminer S19 Hashrate 95Th/s,S9 Kompjuterë - Elektronikë
€ 1.200,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Rruga Gjakova, Kavajë, Albania
Marka:
Antminer Bitmain S19 Pro
Ngjyra:
Silver

GENERAL ELECTRONICS TECHNOLOGY - Deal In New & Latest Antminer Bitmain + Graphics Cards With Warranty & Discount Price.

 

Available In Stock All Kinds Of Antminer Bitmain, Graphicss Cards & Gaming Laptop.

 

For More Inquires Contact Us 24 Hours Whatsapp +15594600078

 

GeForce RTX 3080 / 3070/3090 GTX 2080 Ti, 1080 Ti, 1070 Ti, 2080, 1080, 1070, 1060 Ti, 1060 , 2080 Ti, RTX 2070, RX 5700 XT.

 

Antminer Bitmain S19J Pro, SHA-256 with Hashrate,…

Antminer Bitmain S19 Pro In Stock New Antminer S19 Pro Hashrate 110Th/s,Antminer S19 Hashrate 95Th/s,S9 Kompjuterë - Elektronikë

Në shitje Kompjuterë
Antminer Bitmain S19 Pro
€ 1.200,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Rruga Gjakova, Kavajë, Albania
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
Antminer Bitmain S19 Pro
Ngjyra:
Silver
Offer ID #23311
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch