Antminer Bitmain S19J Pro New Antminer Bitmain S19J Pro,Bitmain T17+, Nvidia GeForce RTX 2070 Kompjuterë - Elektronikë
Antminer Bitmain S19J Pro New Antminer Bitmain S19J Pro,Bitmain T17+, Nvidia GeForce RTX 2070 Kompjuterë - Elektronikë
€ 900,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Unnamed Road, Vidishiq
Marka:
Antminer Bitmain S19J Pro
Ngjyra:
White

GENERAL ELECTRONICS TECHNOLOGY - Dealer in all kind of Antminer Bitmain, Graphics Card,Gaming Laptopn all original products with full and complete accessories in the box and also come with warranty.

 

REQUIRED FOR YOUR ORDER AS QUICK AS POSSIBLE .... 

 

Urgent Response Whatsapp : +8487-854-7300 or E-mail : khammanypaseuth@gmail.com 

 

Antminer Bitmain S19J Pro, SHA-256 with Hashrate, 100.00TH/s

Antminer Bitmain S19J, SHA-256 with Hashrate, 90.00TH/s

 

Antminer Bitmain S19 Pro, SHA-256 with Hashrate, 110.00TH/s

Antminer Bitmain S19,…

Antminer Bitmain S19J Pro New Antminer Bitmain S19J Pro,Bitmain T17+, Nvidia GeForce RTX 2070 Kompjuterë - Elektronikë

Në shitje Kompjuterë
Antminer Bitmain S19J Pro
€ 900,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Unnamed Road, Vidishiq
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
Antminer Bitmain S19J Pro
Ngjyra:
White
Offer ID #23091
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch