Antminer S19 Pro New Antminer S19 Pro 110Th/s 3250W Btc Miner/ Antminer S19J Pro Kompjuterë - Elektronikë
Antminer S19 Pro New Antminer S19 Pro 110Th/s 3250W Btc Miner/ Antminer S19J Pro Kompjuterë - Elektronikë
€ 4.200,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
3CHV+C5 Radishani, North Macedonia
Marka:
Antminer S19 Pro
Ngjyra:
Silver

100% Sealed In Original Box With Full And Complete Accessories In The Box And Come With International Manufacturer Warranty.

 

Order Inquires Contact Us 24Hrs Whatsapp +1 (559)460-7222 

Skype Chat : info@bestcomputertechnologyusa.com

E-mail : info@bestcomputertechnologyusa.com

 

Bobcat Miner 300 Helium Hotspot EU/US

 

Goldshell KD6 (KDA) Miner 2630W 29.2TH/s

Goldshell KD5 (KDA) Miner 2250W 18TH/s

Goldshell CK5 (KDA) Miner 2400W 12TH/s

Goldshell KD2 (KDA) Miner 830W 6TH/s

Goldshell KD-BOX (KDA Miner 205W 1.6TH/s

 

Innosilicon  A11 Pro ETH…

Antminer S19 Pro New Antminer S19 Pro 110Th/s 3250W Btc Miner/ Antminer S19J Pro Kompjuterë - Elektronikë

€ 4.200,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
3CHV+C5 Radishani, North Macedonia
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
Antminer S19 Pro
Ngjyra:
Silver
Offer ID #24513
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch