Apacer flash drive AH118B USB - Elektronikë
Apacer flash drive AH118B USB - Elektronikë
€ 7,50
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
USB
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Apacer
Offer ID #20601
Offer ID #20601

Specifikat:

Shpejtesia: usb 2.0
Kapaciteti: 16GB

Apacer flash drive AH118B USB - Elektronikë

€ 7,50
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
USB
Marka:
Apacer
Offer ID #20601
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch