Apacer flash drive AH25B USB - Elektronikë
Apacer flash drive AH25B USB - Elektronikë
€ 29,99
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
USB
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Apacer
Ngjyra:
Kuqe
Offer ID #20597
Offer ID #20597

Specifikat:
Shpejtesia: usb 3.1
Kapaciteti: 128 GB

Apacer flash drive AH25B USB - Elektronikë

€ 29,99
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
USB
Marka:
Apacer
Ngjyra:
Kuqe
Offer ID #20597
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch