apple 2021 Apple iMac 24 23.5" 4.5K Gjithë-në-Një M1 8GB RAM 256GB SSD 7;;;chat :: +18147131718 Laptop - Elektronikë
apple 2021 Apple iMac 24 23.5" 4.5K Gjithë-në-Një M1 8GB RAM 256GB SSD 7;;;chat :: +18147131718 Laptop - Elektronikë
€ 750,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Atlanta, GA, USA
Marka:
apple
Ngjyra:
white
Offer ID #23732
Offer ID #23732

shes te gjitha llojet e celulareve, laptop, kamera, enkoder kamera, elektrike

 

skuter, iPad etj. Krejt të reja në kuti me aksesorë të plotë, vjen me

 

1 vit garanci

 

Per me shume informacion na kontaktoni

 

E-mail ;; henrysam315@gmail.com

 

Biseda në WhatsApp :: +18147131718

apple 2021 Apple iMac 24 23.5" 4.5K Gjithë-në-Një M1 8GB RAM 256GB SSD 7;;;chat :: +18147131718 Laptop - Elektronikë

€ 750,00
henry
Shitës privat
Ossama Ibn Zeid, An Nasim Al Gharbi, Riyadh Saudi Arabia
Adresa ose vendi:
Atlanta, GA, USA
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Marka:
apple
Ngjyra:
white
Offer ID #23732
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch