Apple 2021 Apple iPad Pro with Apple M1 chip (11-inch/27.9 iPad - Elektronikë
Apple 2021 Apple iPad Pro with Apple M1 chip (11-inch/27.9 iPad - Elektronikë
€ 300,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
iPad
Adresa ose vendi:
Bardhosh te "Kupint", Bardhosh
Marka:
Apple
Ngjyra:
Grey

interested buyer should contact us at the following:

 

EMAIL:  Shoplazadaltd@gmail.com

 

EMAIL:  Shoplazadaltd@gmail.com

 

WHATSAPP CHAT : +21658147208

 

WHATSAPP CHAT : +21658147208 

 

Apple iPhone 13 Pro 128GB == 700 EUR

 

Apple iPhone 13 Pro 256GB == 750 EUR

 

Apple iPhone 13 Pro 512GB…

Apple 2021 Apple iPad Pro with Apple M1 chip (11-inch/27.9 iPad - Elektronikë

€ 300,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Bardhosh te "Kupint", Bardhosh
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
iPad
Marka:
Apple
Ngjyra:
Grey
Offer ID #24526
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch