apple Apple iPad Air Gen 4 Space Grey WiFi+Cellular 256gb me tastierë magjike iPad - Elektronikë
apple Apple iPad Air Gen 4 Space Grey WiFi+Cellular 256gb me tastierë magjike iPad - Elektronikë
€ 600,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
iPad
Adresa ose vendi:
Uşak, Uşak Merkez/Uşak, Turkey
Marka:
apple
Ngjyra:
white
Offer ID #23775
Offer ID #23775

shes te gjitha llojet e celulareve, laptop, kamera, enkoder kamera, elektrike

 

skuter, iPad etj. Krejt të reja në kuti me aksesorë të plotë, vjen me

 

1 vit garanci

 

Per me shume informacion na kontaktoni

 

E-mail ;; henrysam315@gmail.com

 

Biseda në WhatsApp :: +18147131718

apple Apple iPad Air Gen 4 Space Grey WiFi+Cellular 256gb me tastierë magjike iPad - Elektronikë

€ 600,00
henry
Shitës privat
Ossama Ibn Zeid, An Nasim Al Gharbi, Riyadh Saudi Arabia
Adresa ose vendi:
Uşak, Uşak Merkez/Uşak, Turkey
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
iPad
Marka:
apple
Ngjyra:
white
Offer ID #23775
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch