Apple Apple Iphone 12 pro max 512gb Celularë - Elektronikë
Apple Apple Iphone 12 pro max 512gb Celularë - Elektronikë
€ 400,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Apple

Apple Iphone 12 pro max 512gb 

Brand: Apple

Operating System: iOS

Storage Capacity: 512 GB

 

Email:  cellphoneltd@hotmail.com

Apple Apple Iphone 12 pro max 512gb Celularë - Elektronikë

€ 400,00
brian
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Marka:
Apple
Offer ID #23395
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch