apple Apple MacBook Pro 2020, 13.3”, 16 GB RAM, 512 GB memorie SSD, Intel i5 Aksesorë - Elektronikë
apple Apple MacBook Pro 2020, 13.3”, 16 GB RAM, 512 GB memorie SSD, Intel i5 Aksesorë - Elektronikë
€ 850,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Adresa ose vendi:
Albuquerque, NM, USA
Marka:
apple
Offer ID #23707
Offer ID #23707

Shesim te gjitha llojet e celulareve, laptop, kamera, enkoder kamera, elektrike

 

skuter, iPad etj. Krejt të reja në kuti me aksesorë të plotë, vjen me

 

1 vit garanci

 

Per me shume informacion na kontaktoni

 

E-mail ;; henrysam315@gmail.com

 

Biseda në WhatsApp :: +18147131718

apple Apple MacBook Pro 2020, 13.3”, 16 GB RAM, 512 GB memorie SSD, Intel i5 Aksesorë - Elektronikë

€ 850,00
henry
Shitës privat
Ossama Ibn Zeid, An Nasim Al Gharbi, Riyadh Saudi Arabia
Adresa ose vendi:
Albuquerque, NM, USA
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Marka:
apple
Offer ID #23707
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch