Apple iPhone 12 Pro Max - 128GB Tablet Android - Elektronikë
Apple iPhone 12 Pro Max - 128GB Tablet Android - Elektronikë
€ 400,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Tablet Android
Adresa ose vendi:
Unnamed Road, Siqevë
Ngjyra:
Black
Një artikull i ri, i papërdorur, i pahapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal Përfitoni nga çmimet me shumicë. Të gjitha produktet janë të reja, me garanci, të pajtueshme me të gjitha rrjetet botërore. Dërgimi nga FedEx ose DHL brenda 48 orësh Apple iPhone 12 64 GB Apple iPhone 12 128 GB Apple…

Apple iPhone 12 Pro Max - 128GB Tablet Android - Elektronikë

€ 400,00
Tom Elvis
Shitës privat
Numri kontaktues:
1708456278
Adresa ose vendi:
Unnamed Road, Siqevë
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Tablet Android
Ngjyra:
Black
Offer ID #23179
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch