Apple iphone 12 pro max 2021
Apple iphone 12 pro max 2021
2021
€ 400,00
Adresa ose vendi:
Sofía Eastman de Hunneus, La Granja, Región Metropolitana, Chile
Viti i ndërtimit:
2021
Viti i prodhimit:
2021
Kilometra:
6'768 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
788
Lloji i karburantit:
Hibrid (Benzinë / Elektro)

BRAND NEW FACTORY SEALED APPLE GADGETS / SAMSUNG GALAXY / SMART_PHONES / LAPTOPS / IPADS / WATCHES / AIRPODS / CAMERA / MUSICAL INSTRUMENTS / ANTMINER BITMAIN /TOOLS........ DIFFERENT MODELS & ALL COLORS ARE AVAILABLE

 

PROMO: BUY 2 PRODUCTS AND GET ANOTHER 1 PRODUCT FREE!

 

Antminer Bitmain S19

Antminer S9 14TH + Supply Unit

Bitmain Antminer D3 + Power Supply Unit APW3 ++ November Batch 19.3GH / s

ANTMINER L3 + LTC 504M (with psu)

 

Apple iphone 12 pro max 2021

€ 400,00
hammad hammad
Shitës privat
Numri kontaktues:
0016692322387
Adresa ose vendi:
Sofía Eastman de Hunneus, La Granja, Región Metropolitana, Chile
Viti i ndërtimit:
2021
Viti i prodhimit:
2021
Kilometra:
6'768 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
788
Lloji i karburantit:
Hibrid (Benzinë / Elektro)
Offer ID #23080
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch