Apple Iphone 12 Pro Max 512GB Aksesorë - Elektronikë
Apple Iphone 12 Pro Max 512GB Aksesorë - Elektronikë
€ 700,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Adresa ose vendi:
Sofia, Bulgaria

Produkti përfshin:

Importi i zhbllokuar i Apple iPhone 12 Pro Max

Kufje Apple me telekomandë dhe

MicDockConnector për

Kabllo USB Përshtatës i rrymës USB

 

Disponohet gjithashtu Sony PlayStation 5 1TB…

 

BLENI 2 MERRNI 1 FALAS

 

Blerësi i interesuar duhet të dërgojë mesazh në detajet e mëposhtme:

Email: gadgetworld008@gmail.com

Më dërgoni mesazh në whatsapp: +1-616-681-3817

Apple Iphone 12 Pro Max 512GB Aksesorë - Elektronikë

€ 700,00
tman101
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Sofia, Bulgaria
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Offer ID #24142
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch