Apple iPhone 12 Pro Max Gold Factory Unlocked Brand New Sealed Celularë - Elektronikë
Apple iPhone 12 Pro Max Gold Factory Unlocked Brand New Sealed Celularë - Elektronikë
€ 400,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Adresa ose vendi:
8GJ26MXQ+R2

#WTS

 

Apple iPhone 12 Pro Max Gold and Blue Factory Unlocked Brand New Sealed....US$ 430

 

New: A brand-new, unused, unopened, undamaged item in its original packaging (where packaging is applicable). 

 

Specifications

Screen: 6.1in Super Retina XDR (OLED) (460ppi)

Processor: Apple A14 Bionic

RAM: 6GB

Storage: 128, 256 or 512GB

Operating system: iOS 14

Camera: triple 12MP rear cameras with lidar, 12MP front-facing camera

Connectivity: LTE, wifi 6, NFC, Bluetooth 5, lightning, ultra wideband and GPS

Apple iPhone 12 Pro Max Gold Factory Unlocked Brand New Sealed Celularë - Elektronikë

€ 400,00
silpek
Shitës privat
Adresa ose vendi:
8GJ26MXQ+R2
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Offer ID #24043
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch