Apple iPhone 13 pro max, 13, pro, 13, 13 mini, 12 pro max, Apple iPad Pro iPad - Elektronikë
Apple iPhone 13 pro max, 13, pro, 13, 13 mini, 12 pro max, Apple iPad Pro iPad - Elektronikë
€ 700,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
iPad
Adresa ose vendi:
England, UK

Ne jemi distributor dhe shitës me shumicë të autorizuar në një gamë të gjerë produktesh me cilësi të lartë si telefona celularë, laptopë, iPad, kamera dixhitale, dvd player, kriptominues, karta grafike, pm3 & mp4 player. Përfitoni 5% - 10% zbritje nëse blini me shumicë.

 

Apple iPhone 13 Pro Max 128GB - €750

Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - €800

Apple iPhone 13 Pro Max 512GB - €850

Apple iPhone 13 Pro Max 1TB - €960

 

Apple iPhone 13 pro max, 13, pro, 13, 13 mini, 12 pro max, Apple iPad Pro iPad - Elektronikë

€ 700,00
smarttechstoreltd
Shitës privat
Numri kontaktues:
+447418332203
Adresa ose vendi:
England, UK
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
iPad
Offer ID #23496
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch