Apple iPhone 13 Pro Max/APPLE IPHONE 12 PRO MAX/Bobcat Miner/BITMAIN ANTIMINER/GRAPHICS CARD Kompjuterë - Elektronikë
Apple iPhone 13 Pro Max/APPLE IPHONE 12 PRO MAX/Bobcat Miner/BITMAIN ANTIMINER/GRAPHICS CARD Kompjuterë - Elektronikë
€ 600,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Pristina

Apple iPhone 13 Pro Max/APPLE IPHONE 12 PRO MAX/Bobcat Miner/BITMAIN ANTIMINER/GRAPHICS CARD

 

Office What’sapp: +917065205879 

 

Highest Hashrate 110Th/s Antminer S19 Pro Asic Miner Bitmain 110T 3250W miner $2500

INNOSILICON A10 PRO 6gb 720 mh/s ETH MINER $2000USD

Bobcat Miner 300 Helium Hotspot HNT cost $450USD

Nebra hotspots outdoor miner $400

KD5   $3000

 

Asic Miner Bitmain S19J PRO 100T Bitcoin Mining Machine With PSU $2500USD

Bitmain Antminer S19 Pro $2300USD

Antminer S19 Pro 110TH 3250W $2000USD

Apple iPhone 13 Pro Max/APPLE IPHONE 12 PRO MAX/Bobcat Miner/BITMAIN ANTIMINER/GRAPHICS CARD Kompjuterë - Elektronikë

€ 600,00
Numri kontaktues:
917065205879
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Offer ID #23827
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch