Apple iPhone 13 Pro Max brand new and unlocked. Celularë - Elektronikë
Apple iPhone 13 Pro Max brand new and unlocked. Celularë - Elektronikë
€ 1.200,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Adresa ose vendi:
1585 Charleston Rd, Mountain View, CA 94043, USA
Ngjyra:
gold
Offer ID #24116
Offer ID #24116

We sell at wholesale prices to both private individuals and retailers . Shipment is by DHL or FedEx within 48 hours

 

For All Kinds Of Gadgets: Phones, Laptops, Cameras, Game Consoles, TVS, Home Theater, Graphics Cards, E.T.C

 

For Order Placement - Message Us Or Contact Us On: tvdyuddk@gmail.com

 

Apple iPhone 12 Pro Max 128GB - 630euro

Apple iPhone 12 Pro Max 256GB - 680euro

Apple iPhone 12 Pro Max 512GB - 730euro

 

Apple iPhone…

Apple iPhone 13 Pro Max brand new and unlocked. Celularë - Elektronikë

€ 1.200,00
Kompani biznesi
Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Prishtinë
Numri kontaktues:
0546382934
Adresa ose vendi:
1585 Charleston Rd, Mountain View, CA 94043, USA
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Ngjyra:
gold
Offer ID #24116
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch