Apple MacBook Air M1 Chip with Retina Display Laptop - Elektronikë
Apple MacBook Air M1 Chip with Retina Display Laptop - Elektronikë
€ 1.079,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Apple
Ngjyra:
Përhimt
Offer ID #20235
Offer ID #20235

Apple 13.3″ MacBook Air M1 Chip with Retina Display (Late 2020, Silver)

CPU Octa-Core  Chipset Apple M1
1 x 256 GB Integrated PCIe  8GB RAM 
Resolution 2560 x 1600 Glossy
2 x Thunderbolt 3 / USB4 
1 x 1/8″ / 3.5 mm Headphone Output
Battery Maximum Runtime 18 Hours
Fingerprint Reader 2.8 lb / 1.3 kg Silver 

12 Muaj Garancion 

Apple MacBook Air M1 Chip with Retina Display Laptop - Elektronikë

€ 1.079,00
Kompani biznesi
M2, Prishtinë
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Marka:
Apple
Ngjyra:
Përhimt
Offer ID #20235
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch