Apple Macbook Pro 13.3" Touchbar i7 8GB 256GB SSD Z0W40LL/A Space Gray 2020 Aksesorë - Elektronikë
Apple Macbook Pro 13.3" Touchbar i7 8GB 256GB SSD Z0W40LL/A Space Gray 2020 Aksesorë - Elektronikë
€ 700,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Adresa ose vendi:
Zakopane, Poland

Vindeți tot felul de telefoane mobile, laptopuri, camere, cam codere, electrice

 

scutere, iPad-uri, etc Etichete noi în cutie cu accesorii complete, vine cu

 

1 an garanție

 

Pentru mai multe informații contactați-ne

 

E-mail ;; json08775@gmail.com

 

chat WhatsApp :: +12253316317

Apple Macbook Pro 13.3" Touchbar i7 8GB 256GB SSD Z0W40LL/A Space Gray 2020 Aksesorë - Elektronikë

€ 700,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Zakopane, Poland
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Offer ID #23326
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch