Apple MacBook Pro 14, MacBook Pro 13.3, MacBook Pro 16-inch Laptop - Elektronikë
Apple MacBook Pro 14, MacBook Pro 13.3, MacBook Pro 16-inch Laptop - Elektronikë
€ 780,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
United Kingdom

Ne jemi distributor dhe shitës me shumicë të autorizuar në një gamë të gjerë produktesh me cilësi të lartë si telefona celularë, laptopë, iPad, kamera dixhitale, dvd player, kriptominues, karta grafike, pm3 & mp4 player. Përfitoni 5% - 10% zbritje nëse blini me shumicë.

Apple MacBook Pro 13.3" M1 chip, 8GB, 256GB SSD - €780

Apple MacBook Pro 13.3" M1 chip, 8GB, 512GB SSD - €920

Apple MacBook Pro 13.3" M1 chip, 8GB, 1TB SSD - €1,050

Apple…

Apple MacBook Pro 14, MacBook Pro 13.3, MacBook Pro 16-inch Laptop - Elektronikë

€ 780,00
smarttechstoreltd
Shitës privat
Adresa ose vendi:
United Kingdom
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Offer ID #23978
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch