apple MacBook Pro i RI I vulosur 16" argjend 2019 2,6 GHz i7 32 GB 1 TB Radeon Pro 5300 Aksesorë - Elektronikë
apple MacBook Pro i RI I vulosur 16" argjend 2019 2,6 GHz i7 32 GB 1 TB Radeon Pro 5300 Aksesorë - Elektronikë
€ 800,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Adresa ose vendi:
Albuquerque, NM, USA
Marka:
apple
Ngjyra:
white
Offer ID #23702
Offer ID #23702

Shesim te gjitha llojet e celulareve, laptop, kamera, enkoder kamera, elektrike

 

skuter, iPad etj. Krejt të reja në kuti me aksesorë të plotë, vjen me

 

1 vit garanci

 

Per me shume informacion na kontaktoni

 

E-mail ;; henrysam315@gmail.com

 

Biseda në WhatsApp :: +18147131718

apple MacBook Pro i RI I vulosur 16" argjend 2019 2,6 GHz i7 32 GB 1 TB Radeon Pro 5300 Aksesorë - Elektronikë

€ 800,00
henry
Shitës privat
Ossama Ibn Zeid, An Nasim Al Gharbi, Riyadh Saudi Arabia
Adresa ose vendi:
Albuquerque, NM, USA
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Marka:
apple
Ngjyra:
white
Offer ID #23702
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch