Apple Oferta për Apple iPhone / Samsung Galaxy dhe shumë më tepër. Celularë - Elektronikë
Apple Oferta për Apple iPhone / Samsung Galaxy dhe shumë më tepër. Celularë - Elektronikë
€ 800,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Adresa ose vendi:
Tirana, Albania
Marka:
Apple

PËRSHKRIM I PRODUKTIT:

 

Oferta për telefonat celularë me shumicë të të gjitha llojeve dhe elektronikës në përgjithësi.

 

Brand New (në kutinë origjinale) - kurrë nuk ka përdorur 100% Genuine / origjinal 1 të plotë Garancia ndërkombëtare e nënshkruar pajisje të plotë (kuti origjinale paketim) Brand New (Prodhuesi origjinal) Kuti - nuk ka kopje Të gjitha produktet janë origjinale të reja.

 

Të…

Apple Oferta për Apple iPhone / Samsung Galaxy dhe shumë më tepër. Celularë - Elektronikë

€ 800,00
Kompani biznesi
Numri kontaktues:
3535789000
Adresa ose vendi:
Tirana, Albania
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Marka:
Apple
Offer ID #23170
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch